- 2009. január 14., 18:44
Előző postunkban a beszámolókból kimaradt, de használható cuccokból válogattunk, most jöjjenek a...

Előző postunkban a beszámolókból kimaradt, de használható cuccokból válogattunk, most jöjjenek a használhatatlan, de legalábbis viccesebb kütyük. Szubjektív válogatás 2.

A sor elejére kívánkozik ez a mutáns kacsa, amelyik még repülni is tud. Kell is neki, mert a játék feladata az, hogy a mellékelt lézerpisztollyal lelőjük. Van belőle kétszemélyes változat is, amelyben a kacsa nem magától repül, hanem távirányítással vezérelhető.

CES 2009

Ugyanennél a cégnél láttuk a távirányítós italtartót, amely – kellő mennyiségű jéggel persze – bármilyen folyadékot képes hidegen tartani, és a szobában vagy a teraszon távirányítással bárhová eljuttatni. A doboz a könnyebb szállíthatóság érdekében összecsukható, így nyaralásra is elvihetjük. És állítólag nem is folyik…

CES 2009

A Panasonic egy olyan könyvespolccal borzolta a kedélyeket, amely tévéállványként is szolgál. Hogy a polc valamennyi rekeszéhez hozzáférjünk, a tévéállvány elektronikusan mozgatható. Csak aztán takarításnál ne feledkezzünk el a polc mögötti részről sem!

CES 2009
CES 2009

Klikkelhető Chevrolet Camaro, Corvette Z06, Dodge Charger, Dodge Viper és Ford Mustang GT – a Four Door Media termékpalettáján többek között ezeket az autókat „ábrázoló” vezetékes és vezeték nélküli egereket találjuk meg. A két gomb mellett természetesen görgő is van. Egyébként az autós egerek meglepően kényelmesek.

CES 2009

Hello Kitty mindenhol ott van, a Sakar cégnek hála a CES-en is. Kinek kell a sztenderd Wii kontroller, amikor ott van helyette egy rózsaszín teniszütőre hajazó is? Illetve, most már választhatunk Hello Kittys autós USB töltőt, illetve a pendrive-ot is…

CES 2009
CES 2009

Az autóba épített házi-mozi rendszerek közül a két „legjobb” a csomagtartóba, illetve a kerékdobba rejtett tévé. Előbbi egy piknik során még mondjuk, hogy használható, viszont még belegondolni is rossz abba, hogy utóbbi akár csak egyetlen esős út alatt is mennyire mocskos lesz.

CES 2009
CES 2009

A sor végére két autót hagytunk: KITT és a Delorean egyaránt klasszikusok, két megszállott rajongó „termékei”. Mindkettő működőképes (gurulnak), külsőre mindkettő remekül néz ki. A képeken jól látszik azonban, hogy belül csak KITT hasonlít igazán a filmbeli változatra…

CES 2009
CES 2009
CES 2009
CES 2009

Címkék