- 2010. január 5., 07:51
Az eddigi e-book olvasók könyvekhez még csak-csak megfeleltek,de rendes újságoldalakat egyszerre már nem lehetett...
Hirdetés

Az eddigi e-book olvasók könyvekhez még csak-csak megfeleltek,de rendes újságoldalakat egyszerre már nem lehetett rajtuk olvasni. A Skiff Readeren viszont ez is lehetséges, vagyis inkább úgy mondanánk, hogy 11.5”-es képátlója és 1600×1200 pixeles felbontása miatt alkalmasabb erre, mint elődei.

CES 2010

A hatalmas, de kerettel szinte nem is rendelkező e-book olvasó 229×279×7 mm-es, tömege viszont kevesebb, mint 500 gramm. Érdekessége, hogy a képernyő nem üveg, hanem rozsdamentes acél fóliára került, így egyrészt kevésbé törékeny, másrészt hajlítható is, igaz, legfeljebb annyira, mint egy fémlemez, tehát arra ne számítsunk, hogy majd négybe hajtva zsebre tehetjük.

CES 2010

A készülék irányítására a bal oldalon elhelyezett pár gombon kívül maga a képernyő szolgál, ez ugyanis érintőkijelző, extraként pedig 3G-s modem és WiFi adapter is került bele. A könyveket SDHC kártyákkal bővíthető 4 GB-os belső memóriájába tölthetjük fel mini-USB porton keresztül. Az e-book a szokásoknak megfelelően zenelejátszóként is működik.

CES 2010

Címkék
Hozzászólások