- 2010. január 8., 19:19
Kipróbáltuk a DirecTV szolgáltatás demóját, amely még ebben az évben – műholdon keresztül – három 3D...

Kipróbáltuk a DirecTV szolgáltatás demóját, amely még ebben az évben – műholdon keresztül – három 3D csatornát fog eljuttatni az előfizetőkhöz.

CES 2010

Ebből kettő „normál” egy pedig on-demand jelleggel fog üzemelni. A DirecTV az első amerikai szolgáltató lesz, amely 3D tartalmat kínál. Az idei kínálatban az egyik vonzó elem a baseball bajnokság lehet, amelyet a Fox Sport közvetít, de emellett a DirecTV más partnerekkel is tárgyal 3D-vel kapcsolatos együttműködésről, így a hivatalos rajtra filmek, sportműsorok, dokumentum fimek, zenei klipek is részét képezik majd a 3D műsorkínálatnak. A DirecTV értelemszerűen csak Amerikában lesz elérhető, kíváncsian várjuk, hogy az európai, főleg a magyarországi rajtra kikkel sikerül majd megállapodni hasonló együttműködésről.

CES 2010

A DirecTV mostani előfizetőinél a 3D bevezetésével nem nő a berendezések száma (a szemüveget leszámítva) - de a meglévő beltéri egység cseréje szükséges. A képminőséggel elégedettek voltunk, nyilván a rendelkezésre álló sávszélesség miatt a tömörítési zavarok picit jobban látszanak, de a 3D élménye így is tökéletesen megvolt.

Ez is érdekelhet
2020. szeptember 14., 08:00
2020. június 3., 08:00
2020. május 5., 12:00
Hozzászólások