- 2010. január 10., 10:28
Négy e-book olvasót mutatott be a Samsung – alighanem azért, mert ő sem akar kimaradni ebből az egyre...
Hirdetés

Négy e-book olvasót mutatott be a Samsung – alighanem azért, mert ő sem akar kimaradni ebből az egyre népszerűbbé váló kategóriából.

CES 2010

Ezek között megtalálható a 6”-es kijelzőt használó E6 és a 10”-es E10, valamint egy meg nem nevezett, 5”-es és egy QWERTY billentyűzetet használó 6”-es modell is. Valamennyi készülék érintőképernyős, és a mellékelt EMR tollal írni is lehet rájuk, tehát nemcsak könyvként, de jegyzetfüzetként is használhatók. Ami a tartalmat illeti, a Samsung bejelentette, hogy ezen a téren a Google-el fog együttműködni, ami azt jelenti, hogy a Google Books több mint 1 millió kötetet tartalmazó könyvtárából tölthetünk majd le műveket a beépített WiFi adapteren keresztül. További érdekesség, hogy a Bluetooth adapterrel is rendelkező eszközök egymás között is képesek megosztani a tartalmat – kiváló megoldás például egyetemi jegyzeteink cserélgetésére.

CES 2010
CES 2010
CES 2010

A készülékek leggyengébb tulajdonsága az áruk: az júliusra várható E6 és E10 400 illetve 700 dollárba fog kerülni, ami nagyon magas – a két név nélküli modell korábbra várható, viszont nem tudjuk, hogy mennyibe fognak kerülni.

Címkék
Hozzászólások