- 2010. január 11., 12:09
Több mint 70 cég hozta el különféle portékáit az iLounge-ba.

Több mint 70 cég hozta el különféle portékáit az iLounge-ba. Mondanunk sem kell, minden volt itt, amit csak el tudunk képzelni, a legviccesebb/leghasznosabb kütyük közül válogattunk.

CES 2010

Kezdjük a sort a válogatásban bekerült egyik hasznos dologgal, mégpedig a mobil akkumulátorral. A HyperTec természetesen nem találta fel a spanyolviaszt, és az akkumulátorokról nemcsak iCuccot lehet tölteni, hanem bármit, ami USB-ről tölthető. Amitől mégis az Apple fanoknak ajánlhatók ezek a töltők, az maga a tény, hogy az akkumulátorok színben pontosan passzolnak az Apple zenelejátszóihoz. Ami a töltési időket illeti, ez nagyban függ attól, hogy melyik akkuval és mit töltünk; egy iPodot a kisebb akkuval kétszer, a közepessel négyszer, a legnagyobbal pedig nyolcszor tudjuk feltölteni.

CES 2010

Nem tudjuk eldönteni, hogy használható vagy idióta kiegészítő az As Seen On TV Hat, amely egy „hosszúcsőrű” sapka, amely alá az iPhone is éppen befér még. Készítői elsősorban autóba, repülőre ajánlják a sapkát, amelynek előnye, hogy használatával bárhol besötétíthetünk, valamint a beépített homorú plexinek köszönhetően picit a kijelzőt is nagyobban látjuk.

CES 2010
CES 2010

A simplism-féle iPhone gitár mindenképpen nagy érdeklődésre tarthat számot, azonban nem tudni, hogy valaha kereskedelmi forgalomba kerül-e egyáltalán a hardver, mert az Apple még nem adta áldását a termékre.

CES 2010

Pedig az ötlet jópofa, az érintőképernyőt használva is egészen jól lehet a félig virtuális gitárral játszani.

Végül a Parrot-féle AR.Drone, amely nem más, mint egy négypropelleres minirepülőgép, amelynek legjobb tulajdonsága az, hogy akár az iPhone-segítségével is irányíthatjuk. Egyébként, ha ehhez éppen nincs kedvünk, akkor simán a kezünkkel „legyezve” is a levegőben tarthatjuk a masinát.

Címkék
Ez is érdekelhet
2023. november 3., 08:00
2021. január 29., 09:05