- 2011. január 8., 17:02
Megnéztük a Motorola Xoom tabletet, a világ első Android 3.0-át használó készülékét.

A Motorola tabletjének különlegessége, hogy már az Android 3.0, azaz a Honeycomb fut rajta – kár, hogy ebből semmi sem látszik, mivel a készüléken csak az előre feltett demókat voltak hajlandóak megmutatni, az operációs rendszerbe nem léphettünk ki.

Ennek oka, hogy a Honeycomb még nincs teljesen kész, és a Google nem nagyon akarja, hogy az első benyomásokat egy félkész rendszer nyomogatásával szerezzük. Érthető, ugyanakkor a Xoom nem tűnt instabilnak, minden demó szépen futott rajta, lehet, hogy érdemes lenne egy kicsit bátrabbnak lenni?

Maga a tablet mindenesetre elég jól néz ki, de piszkosul gyűjti az ujjlenyomatokat. 10,1”-os kijelzője van, aminek felbontása 1280×800 pixel, tehát rendkívül éles. Processzora a divatnak megfelelően Tegra 2, aminek meg sem kottyan ez a magas pixelszám – a készülék alján található mini HDMI kimenettel pedig nem probléma a 1080p-s filmek lejátszása sem.

Ezen felül van rajta még USB csatlakozó, belülre pedig 2,4 és 5 GHz-es Wi-Fi adapter, Bluetooth, egy 2 Mpixeles első és egy 5 Mpixeles hátsó kamera, 32 GB flashmemória került.

Címkék
Hozzászólások