- 2013. január 3., 10:00
Bár semmi jel nem utal arra, hogy a felhasználóknak kéne a Google TV, az LG mégis két új modellel próbálkozik.

Bár semmi jel nem utal arra, hogy a felhasználóknak kéne a Google TV, az LG mégis két új modellel próbálkozik.

A koreai vállalat GA7900 és GA6400 néven dobja piacra az új Google TV készülékeket, amelyek nemcsak sokat tudnak majd, hanem jól is néznek ki, a nagyobb modell ráadásul a gyártó Cinema Screen dizájnját is megkapta. Az okostévék esetében az egyik legfontosabb kérdés az, hogyan tudják a gyártók megoldani a vezérlés kérdését; az LG is folyamatosan új ötletekkel áll elő, a Google TV-khez például a Magic Motion Remote új változatait adja majd. Az újdonságokról sok technikai információ egyelőre nem szivárgott ki, de a modellszámozás alapján szinte biztos, hogy mindkét tévé 3D-képes lesz – az okostévé funkciók pedig a Google TV miatt eleve adottak.

A mellékelt fotó alapján úgy tűnik, hogy az LG-nek sikerült megoldania azt, hogy a Google TV-k menüje ne különbözzön jelentősen a termékpaletta más okostévéinek menüjétől, így a különböző funkciók között továbbra is „kártyás” elrendezésben válogathatunk majd. Fontos eltérés persze, hogy a tévék képességeit a Google Play piactérről beszerezhető alkalmazásokkal is bővíthetjük – igaz, a tévére optimalizált appok számra egyelőre meglehetősen csekély.

Az LG a CES-en fogja leleplezni a készülékeket, így a részletes specifikáció néhány napon belül várható – addig be kell érnünk annyival, hogy a tévék kétmagos rendszerchipet kaptak, és a koreai vállalat előre telepíti rájuk az OnLive játékplatform el-éréséhez szükséges alkalmazást is.

Címkék
Ez is érdekelhet
2020. május 22., 12:00
2020. március 27., 08:00
2020. február 12., 16:00
Hozzászólások