- 2013. január 9., 09:45
Gigantikus USB kulcsot és limitált kiadású RAM-ot is hozott a Kingston a CES-re.

A memóriákról, SSD-kről és USB-kulcsokról ismert Kingston sem maradt távol a CES-től, és két különleges kulcsot valamint egy felsőkategóriás memóriamodult hozott el Las Vegasba. Az utóbbi a HyperX sorozatba tartozik, és éppen ennek tízedik születésnapjára (ez tavaly novemberben volt) készült, ennek megfelelően neve HyperXR 10th Anniversary Edition lett.

A limitált szériában készülő ezüstszínű modulok 2 és 4 darabos kitben vásárolhatóak meg, 4 és 32 GB-os méret között, sebességük 1,6 és 2,4 GHz között mozoghat, a beállításokat pedig az XMP profilok segítik.

Az USB kulcsoknál a DataTraveler HyperX Predator kapacitását növelték meg, így az első negyedévtől már nemcsak 512 GB-os, hanem 1 TB-os méretben is elérhető lesz a 240/160 MB/s-os olvasási/írási sebességre képes tároló. A kevésbé maximalista felhasználóknak szánja a Kingston a DataTraveler Ultimate 3.0 G3-at, ami két méretben, 32 és 64 GB-os kapacitással kerül a boltokba. Ezek sebessége USB 3.0 használata esetén olvasáskor 150, íráskor 70 MB/s lehet.

Címkék
Hozzászólások