- 2014. január 5., 21:10
Igazság szerint már tegnap, de az utazás kicsit máshogy alakult, mint terveztük, és csak most értük utol magunkat.

Igazság szerint már tegnap, de az utazás kicsit máshogy alakult, mint terveztük, és csak most értük utol magunkat.

Ez a CES nem indult jól. Ha az összes Las Vegas-i kiruccanást nézzük, akkor hétből csak háromszor sikerült olyan útvonalon és nagyjából akkor ideérni, ahogyan és amikor terveztük. Idén rontottuk a statisztikát, amiért ezúttal nem a londoni időjárás vagy egy last-minute duty free huszár volt a felelős, hanem a New Yorkot elsöprő hóvihar; sajnos a csatlakozó járatunk is a több, mint 1000 törölt járat között volt, és kényszerű Londoni útmegszakítást kellett beiktatnunk (a tervezett New York-i helyett).

BUD: itt még nem tűnt úgy, hogy gond lesz

Kész csoda, hogy az eredetileg tervezetthez képest csak 5 órával később értünk ide. Viszont ilyenre mindig készülni kell. Készülünk is, ezért is iktattunk be egy biztonsági napot idén is. Hivatalos programról a kaland ellenére sem maradtunk le, de az előkészületek kicsit döcögősebben indultak, arra például nem maradt idő, hogy meglessük, hogyan halad a kiállítási terület építése. Az újrafoglalt járat a McCarran International T1-es terminálja helyett a 2012-ben átadott T3-ra érkezett, így a repülőtéri üdvözlő tábla szokásos fotózása is elmaradt. Azért nem hagyunk titeket kép nélkül, de a fenti, T3-ban lévő neonocska messze nem adta azt az élményt, amit a másik terminálban lévő grandiózus molinó.

Hogy némi szót ejtsünk a kiállításról is: a pontos menetrend ezúttal is a szokásos forgatókönyv szerint alakul; ma, azaz január 5-én délután 4-től lesz az Unveiled, ami amolyan kedvcsináló. Holnap egész nap sajtónap, rengeteg bejelentés várható, kedden pedig indul a nagy menet, és négy napig meg sem állunk (csak néhány órára, egy kis alvás erejéig). A naptárunk tele, és mivel ezúttal a szokásosnál is több érdekességre számítunk, biztos, hogy folyamatosan fogjuk tudni szállítani az újdonságokat, érdekességeket.

Érdemes lesz velünk tartani 2014-ben is! Az összes anyagunk ezúttal is elérhető lesz a kiállítás aloldalán, itt: geeks.hu/ces_2014.

Címkék
Ez is érdekelhet
2019. május 28., 08:00
2018. október 16., 17:00