- 2014. január 6., 11:02
Az iNPOFi elvileg a világ leghatékonyabb vezeték nélküli töltőit gyártja, amelyek között most már hajlékony is van.

Az iNPOFi elvileg a világ leghatékonyabb vezeték nélküli töltőit gyártja, amelyek között most már hajlékony is van.

A vállalat töltői igazából nem a CES-en jelentek meg, iNPOFi volt már Galaxy S III-hoz illetve iPhone 4-hez is, és a CES-en demózott iPhone 5/5S valamint Galaxy S 4 változatok is piacon vannak már, 85-100 dolláros áron. Ami miatt megálltunk egy pillanatra a Kirk K&J-nél az elsősorban a hajlékony verzió volt, ami elvileg a világ egyetlen ilyen képességgel rendelkező töltője – a vezeték nélküli töltéshez használt adapter egyszerűen felhajtható egy hengerre, így elvileg könnyebben hordozható.

A valóságban persze nem az, legalábbis a prototípus nem foglal kisebb helyet semmivel sem annál, mint amekkora helyen egy normál változat elfér, de legalább a vállalatnál is beismerték, hogy a hajlékony megoldás lényege csupán annyi, hogy mindenkinek megmutassák, már ilyet is tudnak gyártani. Egyébként a töltő feltekerve lámpaként is funkcionál, de ez egy olyan képesség, ami nélkül is el tudunk képzelni egy ilyen eszközt.

Ha már itt jártunk, akkor azért készítettük két képet a sztenderd megoldásokról is, egy iPhone 5S szettről és egy Galaxy S 4 tokról.


Hozzászólások