- 2014. január 7., 09:43
Egy izgalmakkal teli év és 300 ezer eladott darab után Steel néven megérkezett a Pebble okosóra második verziója

Egy izgalmakkal teli év után Steel néven megérkezett a Pebble okosóra második verziója. A pontosan egy évvel ezelőtt bemutatott eredeti Pebble sem tűnik azonban el, hanem megmarad a Steel mellett olcsóbb, sportosabb kinézetű változatként.

Az utóbbi ára egyébként nem is változott, továbbra is 150 dollárba kerül, míg az új óráért 250 dollárt kell fizetnünk. Megrendelése továbbra is a cég weboldalán intézhető, az első darabokat január 28 után fogja szállítani a gyártó, az új Pebble OS 2.0 megjelenésével párhuzamosan. Érdemes már most megrendelni, egyrészt mert a nagy érdeklődés miatt készlethiány várható, másrészt mert az előrendeléssel ingyenes szállítás is jár.

Fontos, és az előző verziót használók számára mindenképpen jó hír, hogy a Steel igazából csak a dizájnban különbözik az normál Pebble-től, a hardver a 8 MB-ra növelt memóriát leszámítva maradt ugyanaz, így az órákon futó szoftvereket nem kell újraírni és nem várható fragmentáció sem. Pár apróbb változás azért van, így például más lett a töltő csatlakozója és megjelent egy RGB visszajelző LED is, amihez majd az appok is hozzáférhetnek. Az új formaterv kifejezetten elegáns lett, alacsonyabb és szögletesebb is az előzőnél, sokkal inkább óraszerű hatást kelt.

Két változatban kapható, ezüstben és feketében, ami mindkét esetben rozsdamentes acélt jelent, Gorilla Glass burkolattal és 50 méteres vízállósággal. A dobozokban két szíjat is kapunk majd, egy fémet és egy bőrt, mindkét esetben olyan színben, ami passzol magához az órához.

Címkék
Hozzászólások