- 2014. január 7., 19:09
A Panasonic azokra is gondolt, akik nem önálló lejátszót, hanem komplett házimozi rendszert szeretnének vásárolni.

A Panasonic azokra is gondolt, akik nem önálló BD lejátszót, hanem egy komplett házimozi rendszert szeretnének vásárolni, és több új készüléket is bemutatott, köztük két Smart Network szériás eszközt is.

Az SC-BTT465 és 405 Full HD felbontást és 3D képességeket is ígér, és természetesen hálózati képességekkel is rendelkezik, így képes csatlakozni az internethez és lejátszani például a YouTube-on, a Netflixen vagy éppen a házi médiatárolón elérhető tartalmakat. Egy opcionális kiegészítővel ráadásul minderre Wi-Fi-n keresztül is lehetőségünk van, okostelefonunkkal pedig az egyre divatosabb Bluetooth+NFC kombináció segítségével tudjuk összekötni őket.

A két készülék közötti legfontosabb különbséget a hangszórók jelentik, a nagyobbikhoz ugyanis álló frontsugárzók járnak, míg a kisebbiknél ezek is kis méretű, polcra vagy állványra való változatok.
Akik a soundbar rendszerű megoldásokat szeretik, azoknak három új termék áll majd a rendelkezésükre, az SC-HTB880, a HTB850 és a HTB8. Ezek közül a legnagyobb modell 4K Pass Through funkcióval is rendelkezik, azaz egy megfelelő 4K-s BD lejátszóból képes a 4K-s képet a tévére továbbítani úgy, hogy közben gondoskodik a hangról.

A készülék a falra szerelhető bar részben a front, közép és hátsó hangsugárzókat tartalmazza, a mélyhangokért egy vezeték nélküli mélynyomó felelős. Ugyanez a kiépítése az 580-asnak is, de ebből hiányzik a 4K Pass Through, míg a legkisebb készülék kompaktabb a többinél és nincs hozzá külön mélysugárzó. A két nagyobb változat Bluetooth és NFC adapterekkel is rendelkezik, megkönnyítve a mobilok párosítását.

Címkék
Ez is érdekelhet
2020. szeptember 14., 08:00
2020. március 13., 07:00