- 2014. január 8., 21:27
Három új 4K-s tévészériát mutatott be a Toshiba, melyek nyártól lesznek elérhetőek a japán gyártó termékpalettáján.

Három új 4K-s tévészériát mutatott be a Toshiba, amelyek nyártól lesznek elérhetőek a japán gyártó termékpalettáján. Ezek közül a csúcsot az L9450U képviseli, amely egyetlen tagból áll.

Ennek képátlója 84”, és mindent tud, amit csak el lehet képzelni: CQ 4K Engine local dimmingre képes LED-es háttérvilágítással, Smart TV a Cloud Portállal, hangvezérlés és így tovább. A kisebb testvérek 65 és 58 colos méretben az L9400U sorozatba kerültek, ezekben a Radiance 4K panel dolgozik a Toshiba saját LED-jeit használó háttérvilágítással. Természetesen itt is megtalálható a CQ 4K feldolgozóegység, amely a képek öt jellemzőjét optimalizálja egyszerre, hogy mindig a legjobb minőséget kapjuk.

A kedvező árú kínálatot az L8400U képviseli, ezekkel a készülékekkel szeretné a Toshiba a 1080p-ről továbblépőket segíteni. Itt 58 és 50 colos képátlókkal találkozhatunk, amelyek mögött ugyanúgy ott van a CQ 4K feldolgozó, viszont a Radiance 4K panel már hiányzik, a ClearScan 240 helyett pedig „csak” a ClearScan 120-at kapjuk.

Valamennyi televízióban labirintkamrás hangszórókat találunk, kompatibilisek a DIRECTV rendszerrel és hangirányítással is.

Címkék
Hozzászólások