- 2014. január 10., 14:59
Három darab, a Qualcomm AllPlay platformjára épülő szórakoztatóelektronikai eszközt mutatott be a Panasonic.

Három darab, a Qualcomm AllPlay platformjára épülő szórakoztatóelektronikai eszközt mutatott be a Panasonic.

Ezek közül az SH-ALL1C Network Audio Connector a már meglévő hangrendszerbe építhető be, ezzel lehetőségünk lesz a helyi Wi-Fi hálózaton továbbított zenék lejátszásra a megszokott Hi-Fi berendezésen keresztül. Az SH-ALL8 és ALL3 már önálló hangsugárzórendszer, amelyeket bármelyik szobában elhelyezhetünk.


A nagyobbik modellben öt darab hangsugárzót találunk, amelyek közül a mélyközép- és magassugárzók bambuszból, a 12 cm-es mély pedig Micaból készült membránt használ. Az AllPlayjel összeállított rendszer központi eleme egy Androidot vagy iOS-t futtató eszköz lehet, amelyen nemcsak a vezérlőpanelt érjük el, hanem például internetes rádióadásokat is foghatunk.

A hagyományosabb Hi-Fi-t keresők számára érkezik az SC-HC39 kompakt rendszer. A dizájnos készülékben NFC és Bluetooth adapter is van, a hangminőséget pedig számtalan, hangzatos nevű algoritmus hivatott javítani. Ezek között találjuk például a Bluetooth Re-master szolgáltatást, ami a rádiós kapcsolatnál a tömörítés miatt romló magasfrekvenciás átvitelt korrigálja.

Címkék
Ez is érdekelhet
2023. december 6., 18:00
2021. augusztus 9., 08:00
2020. november 25., 16:00