- 2014. január 12., 13:00
Átaludtad az elmúlt napokat és teljesen kimaradt a CES? Semmi gond, itt megtalálsz mindent, ami érdekelhet.

Átaludtad az elmúlt napokat és teljesen kimaradt a CES? Semmi gond, itt megtalálsz mindent, ami érdekelhet.

Az előző összefoglalók témájába nem illeszkedő bejegyzéseket is összegyűjtöttük – szép számmal akadtak ilyenek is, például a Tobii szemmozgással működő játékvezérlője vagy az LG HomeChat rendszere, valamint a magyar kiállítók termékei is.

A CES előtt ezúttal is egy teljes nap állt rendelkezésre a nagyobb gyártók számára, hogy sajtótájékoztatókat tartsanak, és azon leplezzék le a legfontosabb újdongásokat, stratégiai irányváltásokat illetve víziókat. Idén az LG, a Panasonic, a Sharp, a Samsung és az LG sajtótájékoztatóján voltunk jelen személyesen is, és az előadásokról villámjegyzeteket is készítettük.

Emellett, amennyire időnk engedte, rövid szubjektív beszámolókkal is igyekeztünk egy kicsit hozzájárulni ahhoz, hogy a helyszíni tudósítással ne csak az információt, hanem valamit a körítésből illetve az itteni hangulatból is átadjuk. A Las Vegas-i fotókat ezúttal (is) mellőztük, mert a Strip nem fejlődik olyan ütemben, hogy a 2012-es állapothoz képest bármi érdemleges változásról be tudtunk volna számolni).

További CES 2014 cikkek

Beszámolók sajtótájékoztatókról

Szubjektív írásaink