- 2014. január 12., 11:30
Átaludtad az elmúlt napokat és teljesen kimaradt a CES? Semmi gond, itt megtalálod, miről írtunk mobil témában.

Átaludtad az elmúlt napokat és teljesen kimaradt a CES? Semmi gond, itt megtalálod, miről írtunk mobil témában.

Ami a mobiltelefonokat és táblagépeket illeti, a CES nem szokott túlságosan erős lenni, és ez alól az idei kiállítás sem volt kivétel. Voltak újdonságok persze, de a Mobile World Congress közelsége miatt a gyártók egy része inkább vár az újdonságok bemutatásával a barcelonai rendezvényig. Vagy még tovább, a Samsung például a Galaxy S 5-öt várhatóan csak hónapokkal később, áprilisban fogja bemutatni. A CES-en bemutatott mobilok közül a Sony Xperia Z1 compact volt a legérdekesebb, de érkezett új termékkel a Huawei és a ZTE is. Kiderült továbbá, hogy a Microsoft megkörnyékezte a Sonyt, és úgy tűnik, a japán gyártót rá is lehet beszélni arra, hogy Windows Phone telefonokat (is) gyártson.

A táblagépeknél a Samsung Pro masinái vonzották a leginkább a figyelmet, de a Panasonic strapabíró, Windows 8.1-et futtató kütyüje is legalább olyan érdekes volt, mint a koreai vállalat termékei.

Notebookokban viszont nem szokott hiány lenni, és a mostani CES-en sem volt – a Lenovo több új gépet is elhozott a CES-re, a Samsung frissítette meglévő ATIV Series 9 sorozatát, az LG-nél és a Toshibánál pedig Chromebookot is láttunk.

Az alábbi listában a fontosabb megjelenéseket kategóriánként gyűjtöttük össze.

Okostelefonok

Táblagépek

Notebookok

További hírek, bejelentések

Ez is érdekelhet
2023. november 3., 08:00
2021. január 29., 09:05
2020. október 15., 12:00