- 2015. január 5., 19:37
Az LG új kapcsolatainak köszönhetően a korábbinál több tartalom nézhető a webOS rendszerű tévéken.

Az LG új kapcsolatainak köszönhetően a korábbinál több tartalom nézhető a webOS rendszerű tévéken.

Az LG sajtótájékoztatója alapján azt is gondolhatnánk, hogy a legnagyobb streamelő műsorszolgáltatókkal kíván konkurálni, a valóság viszont az, hogy a legszélesebb körben igyekszik a televízióit, és a hozzá kötődő webOS-t megkedveltetni. Ennek érdekében új kapcsolatokat keresett és talált, a legjelentősebb ilyen a GoPro. A tévéken futó GoPro Channel alkalmazás használata kizárólagos, csak LG tévéken nézhető műsora. A tartalommal nem lesz probléma, a HERO4 Black felbontása és képminősége a legjobb a 4K-s akciókamerák között, sportolók megszámlálhatatlan sora pedig feltöltheti majd filmjeit a csatornára. A csatorna a Magic távirányítóval egy gombnyomással elérhető.
A DIRECTV 4K VOD szolgáltatása az év végén lesz teljes mértékben elérhető webOS 2.0 alatt, akkor viszont nem csak a 4K-s tartalmakat lehet a tévén nézni, hanem azok az előfizetők, akik a DIRECTV Genie HD DVR-el rendelkeznek, ezen kívül más LG eszközökön is nézhetik majd a műsort, vezetékes és vezeték nélküli kapcsolaton egyaránt.
Az LG erős szövetséget képez a Netflix, Amazon és YouTube szolgáltatókkal is. A Netflixtől elsőként kapta meg a „Netflix Recommended TV” (Netflix által javasolt tévé) tanúsítványt. Partnere még a szórakoztató és lifestyle cikkeket forgalmazó HSN-nek, a webOS 1.0 vagy 2.0 rendszerű tévéken a HSN által kínált árukhoz egyszerűbben hozzá lehet majd jutni, miközben nézzük a tévéműsort. A SHOWTIME SHO Sync együttműködésében fejlesztették ki a Live Plus-t amely a műsorok sugárzása közben ad lehetőséget különféle kérdőívek kitöltésére és szavazásokban való részvételre.
Mellettük a DramaFever és az iHeartRadio műsorai is élvezhetők lesznek minden LG Smart TV-n, tehát az eddig sem szegényes műsortár tovább bővül.

Címkék
Hozzászólások