- 2015. január 6., 16:59
Nemcsak a videós cuccokra (tévék, kamerák, stb.) koncentrál a Panasonic, hanem odafigyel a hangokra is.

Ez jelenti egyrészt az IFA-n már bemutatott Technics márkát, amivel kapcsolatban igazából nincsenek új információk, leszámítva azt, hogy az észak-amerikai piacon márciustól lesz elérhető a több tízezer eurós (és minden bizonnyal több tízezer dolláros) R1 sorozat és a valamivel értelmesebb árú C700 rendszer.

Ami a további újdonságokat illeti, négy új tagot kap a Pana füleseinek családja, amelyek közül kettő csúcskategóriás fülbe dugható modell, egy vezeték nélküli változat, egy pedig amolyan „egyszerűbb” készülék. Sorban haladva akkor a csúcsot a Drops 360’ fantázanevű fülesek jelentik, amelyek közül az egyszerűbb a sima 360’, a komolyabb pedig a 360’ Luxe nevet viseli. Az előbbiben 12, az utóbbiban 13,5 mm átmérőjű meghajtókat találunk, speciális, hosszú szilikonos résszel, hogy még jobban fülünkhöz illeszthessük őket.

A vezeték nélküli BTD5 változat Bluetooth átvitelt használ, a párosítás megkönnyítésére pedig NFC-t. Mivel itt nem fülbedugós, hanem normál fejhallgatóról van szó, a hangszórók is nagyobbak, 40 mm-es átmérővel rendelkeznek. Áramforrásként egy beépített és USB-ről tölthető Li-Ion akku szolgál, amivel a készülék 40 órát tud üzemelni.

Végül itt van a FOLDZ fejhallgató, amelybe 30 mm-es meghajtó került. Ennek pántja összecsukható, fülkagylói pedig elforgathatóak, hogy kisebb helyen is elférjen a készülék.

Címkék
Ez is érdekelhet
2023. december 6., 18:00
2021. augusztus 9., 08:00
2020. november 25., 16:00