- 2016. január 8., 08:51
A 15U560 nemcsak képben, hanem hangban is erős Harman Kardon hangszóróival.

Az LG notebookjai Magyarországon hivatalosan ugyan nem elérhetők, de a koreai vállalat ettől még gyárt hordozható számítógépeket, nem is akármilyeneket. A kínálatot hamarosan egy 4K-s kijelzővel szerelt példány is bővíteni fogja, amennyiben a CES-en bemutatott termékről lekerül a prototípus jelző, és tömeggyártásba kerül.

A gép 15,6 colos, 4K-s kijelzővel rendelkezik, ez azonban nem a tévéknél előnyben részesített OLED, hanem az IPS technológiát használja. A teljes specifikáció egyelőre nem ismert, a kiállított darabban Intel Core i7-es processzor, 8 GB memória, dedikált GPU (NVIDIA 940M) és meglepő módon 1 TB-os merevlemez volt – de azért azt is megtudtuk, hogy utóbbi természetesen cserélhető SSD-re, akár 512 GB-os kapacitás választása mellett is.

A gép nem egy könnyű darab, és kicsinek sem mondható, viszont így legalább volt elég hely benne ahhoz, hogy a Harman Kardon hangszórók valóban értékelhető zenei teljesítményre legyenek képesek – mozizáshoz vagy játékhoz a notebook akár még fülhallgató nélkül is jó lehet. Azt sajnos még nem tudni, hogy az LG mikor, mennyiért és melyik piacokon szeretné majd forgalomba hozni a notebookot.

Címkék