- 2011. június 3., 17:36
Az LG és az Intel közösen mutatták be a világ első passzív 3D technológiájával szerelt all-in-one gépét.

Az LG és az Intel közösen mutatták be a világ első passzív 3D technológiájával szerelt all-in-one gépét.

Az utóbbi időben az LG egyre több PC-t készít, most éppen all-in-one konstrukció tervezésére adták a fejüket a koreai gyártó mérnökei. És milyen jól tették: a V300 az eddig látott konstrukciók közül a legjobb, igényes a kialakítása, erős a hardvere, jó a kijelzője és a csatlakozók is könnyen elérhető helyre kerültek. Sokak szerint az Apple iMac adhatta az ötletet a dizájnereknek, de szerintünk legfeljebb a gépek hátulján fedezhető fel némi közös vonás, elölről teljesen máshogyan fest az Apple és az LG gépe.

A V300 több érdekességet is rejt: ezek közü a legszembetűnőbb az, hogy a kijelző oldalról nézve is szép színeket ad. Ez nem véletlen, az LG IPS panelt választott, részben persze azért, mert az általa előtérbe helyezett passzív szemüveggel működő 3D-hez saját gyártású panelre volt szüksége – már ez elég ahhoz, hogy az összes, TN panellel szerelt tajvani konkurenst maga mögé utasítsa az LG. A 23 colos kijelzővel szerelt AIO opcionálisan érintőképernyős panellel is megrendelhető lesz.

Ami a hardvert illeti, Core i5 és i7 CPU, akár 8 Gbájt RAM, Radeon 6650M VGA és akár 750 Gbájtos HDD is kérhető a gépbe, DVD olvasóval vagy Blu-ray meghajtóval. Az optikai egység ötletes módon a talp alsó részében bal oldalt kapott helyet és slot-in mechanikájú. A talp néhány csatlakozót is rejt a másik oldalon, ami nagyon hasznos, mert egy USB-s eszköz csatlakoztatásakor például nem kell feltétlenül a monitor háta mögött kutakodnunk.

Címkék