- 2011. június 4., 10:20
Androidos médialejátszóval újította meg termékpalettáját a memóriáiról ismert gyártó.

A hálózati médialejátszók piaca ismét egy újabb szereplővel gazdagodik, a Patriot ugyanis bejelentette a PBO-t, azaz a Personal Box Office Core-t.

Az Android 2.2-re épülő, apró méretű kütyü három USB porttal is rendelkezik a külső adattárolók csatlakoztatásához, de emelett 2,5 colos merevlemezt is lehet bele építeni és természetesen a különféle multimédiás tartalmakat hálózati helyekről is meg tudja nyitni.

Az MPEG 1/2/4, MKV, WMV, AVI, JPG, WMA és MP3 formátumokkal kompatibilis eszköz a 1080p-s videókat is támogatja, HDMI kimenete révén pedig tévére és könnyen csatlakoztatható. Működése egyelőre nem volt teljesen akadozásoktól mentes, de tekintve, hogy egyelőre csak egy prototípusról van szó, ezen még biztosan fog tudni javítani a gyártó.

A Patriot megoldotta egyes internetes tartalmak streamelésének lehetőségét is, és lehet a készülékkel webrádiót is hallgatni. A támogatott alkalmazások listája egyelőre szűk, de az indulásra jelentős bővülést ígért a cég képviselője. A PBO Core pozitív tulajdonsága, hogy a kezelőfelülete relatív jól néz ki, de legalábbis nekünk sokkal jobban tetszett például a Realtek chipes médialejátszók egyenfelületénél.

Címkék
Hozzászólások