- 2015. június 4., 17:13
Merész lépésre szánta el magát az MSI: 4K-s gaming all-in-one és HTPC gépeket készített.

Az MSI egészen parádés AIO (all-in-one) konfigurációkat mutatott be, amelyeket játékra szán. A Gaming 24GE egy 4K-s monitorba épített PC, amelyben Intel Core i7 processzor dolgozik, a grafikáért pedig az Nvidia GeForce GTX 960M felel. A „kisebbik” gép, az AG270 2QC 3K – nevéből is látható – 3K-s monitorral bír, viszont GeForce GTX 970M van benne. Mindkettőben megtalálható a Nahimic Audio Technology rendszere, amely a kompakt gépekben gondoskodik a térhatású hang létrehozásáról és a mélyhangok kiemeléséről, ha pedig fejhallgatót csatlakoztatunk, még aktív zajszűrést is biztosít.

Persze nem csak a játékosok, az üzleti felhasználók is kapnak AIO-t, a Pro 24 2M-ben Intel Core i5 processzor, webkamera és érintőképernyő található, a neve alapján pedig Full HD-s kijelző.

A Pro 24 2M nem csak a tudása alapján indusztriális

Az MSI is elkészítette első mini-PC-jét is, de a Broadwell processzoros Cubi inkább egy HTPC a cég szerint. Két 2,5 colos meghajtó-helye, négy USB 3.0 portja, egy HDMI 2.0 és egy DisplayPort kimenete is van. A gépben ventilátor is van, a teljesen hangtalan működés ebből adódóan nem fog összejönni, de a tapasztalatok szerint a gép hangját videolejátszás közben nem lehet hallani. (Egyébként ezt a gépet már le is teszteltünk, a róla szóló cikket hamarosan közzétesszük. A HTCP érdekessége, hogy az UHD felbontású kijelzőket is támogatja.


Címkék