- 2016. június 1., 10:00
Vagyis inkább egybegép. A recept egyszerű: vedd a legdrágább kiegészítőket, és tedd őket egy monitor mögé.

Az egybegépek (AiO-k) általánosságban sem tartoznak az olcsóbb hardverek közé, ám a Computexen bejelentett, Digital Storm-féle Aura az összes lehetséges mércét alapul véve a piszok drága kategóriába tartozik.

A csúcsverzióba az Intel frissen bejelentett, 1723 dolláros, tízmagos Core i7 processzorát építették be, és hogy a grafikus részleg se húzza vissza a chipet, az AiO-ba NVIDIA GeForce GTX 1080-as grafikus gyorsító került. Jó eséllyel már ennek a két részegységnek az együttes ára üti az egymillió forintot (átszámolva, áfásítva persze), de az olyan tételek, mint a 34 colos ívelt, QHD felontású kijelző vagy a 32 GB memória, esetleg a vízhűtés, szintén érezhetően megdobják az árat. A vállalat természetesen a játékosoknak ajánlja a masinát, amelyet az interneten már meg is lehet rendelni. Hogy mikor szállítanak, az kérdéses, ez függ a proci elérhetőségétől is.

Az induló konfiguráció ára egyébként 1999 dollár, de ebben a fent említett tételek közül csak a kijelző adott, egyébként a gép játékos mércével nézve elég gyenge: Core-i5, GTX 960 és 16 GB RAM jellemzi. Aki a legdurvább verziót vinné, az 5000 dollárt tegyen félre, vagy még ennél is kicsit többet, ha a konfigurációt picit személyre szabná (és mondjuk más alaplapot vagy SSD-t választana az előre kijelölt típus helyett).

Címkék