- 2009. szeptember 8., 12:41
A hordozható sztereo rádiómagnók megjelenésük óra sikeresek – az AEG most DVD-lejátszóval és beépített...

A hordozható sztereo rádiómagnók megjelenésük óra sikeresek – az AEG most DVD-lejátszóval és beépített LCD-vel turbózza fel őket.

IFA 2009

Az SR4888 DVB-T/DVD egy érdekes szerzemény, legalábbis szerintünk nagyon mókásan mutat a 7 colos, 800×480 pixeles kijelző a rádiómagnó tetején. Az eszközt az AEG elsősorban azoknak szánja, akik egy-egy túrásás során szeretnénk használni, hiszen minden olyan dolog megtalálható benne, ami ilyen esetben a szórakozásunkhoz kellene: a rádió, a magnó és a CD-lejátszó alap, emellé kapjuk a karaoke mikrofont, a DVD-lejátszót és a tévét, ami jelen esetben DVB-T tunert tartalmaz.

Természetesen a legérdekesebb a DVD-lejátszó, amely nemcsak a szabványos DVD-ket kezeli, hanem le tudja játszani a DivX-es és XviD kódolású videókat, a VCD-ket és az MP3 fájlokat, valamint a JPEG képeket is. Ezeket ráadásul bármilyen írt DVD-ről, vagy USB-ről is be tudja olvasni. A HES 4890 más dizájnt kapott, nincs benne karaoke viszont analóg tévétunert is tartalmaz.

IFA 2009

AEG HES4890

A két lejátszó nemcsak hálózati áramról, hanem akkumulátorról is működik, ebben az esetben a játékidő nagyban függ attól, hogy mire és hogyan használjuk őket, de az AEG szerint egyetlen feltöltéssel akár két filmet is megnézhetünk.

Hozzászólások