- 2011. szeptember 5., 11:55
Az MSI notebook-palettáján komoly szerepük van a játékosoknak készített sorozatnak, amely most egy új taggal bővül.

Az MSI notebook-palettáján komoly szerepük van a játékosoknak készített sorozatnak, amely most egy új taggal bővült. Ennek neve GT780DX, és a száraz specifikációk alapján természetesen elég izmos: kiépítéstől függően Core i5-2410M vagy Core i7-2630QM processzor van benne, GeForce GTX570-es videokártyával, 8 vagy 16 GB memóriával és két darab merevlemezzel, amelyek RAID 0 tömbként működnek a maximális adatátvitel érdekében.


A fényes kijelző 17”-os és Full HD felbontású, tehát a Blu-ray filmek megtekintésének sincs semmi akadálya, amennyiben a BD-meghajtóval szerelt modellt választjuk.

Az eddig felsoroltak azonban még nem teszik igazi gamer-notivá a GT780DX-et, a billentyűzet azonban már igen: ezt a SteelSerieszel közösen tervezte és gyártja az MSI, kialakításakor pedig a játékosok igényeit vették elsősorban figyelembe. Ennek köszönhetően például eltűnt a bal oldali Windows gomb, a billentyűzet pedig egy több szegmensből álló háttérvilágítást kapott, aminél ráadásul az egyes szegmensek színe egymástól függetlenül is beállítható.

Címkék