- 2012. szeptember 1., 15:19
A Samsung egy olcsóbb kivitelű porszívó robottal is készül az idei karácsonyi szezonra.

Idén karácsonyra a drágább árkategóriában indított robotok mellett a Samsung egy olcsóbb modellel is készül az ajándékot kereső tömegek kiszolgálására. Az új Navibot Light modellek árai Európában valahol a 299-349 eurós tartományban mozognak majd a pontos típustól és országtól függően.

A Navibot Light sorozatban alapja a vékony Navibot S szériát megelőző modell (SR8845 és SR8855) két modell készül majd. Az SR8730-hoz nem lesz távirányító, míg az SR8750-es mellé egy infra távvezérlőt is adnak. Az árcsökkentést olcsóbb anyagok felhasználásával (így is nagyon jó minőségűnek és összeszerelésűnek tűnik) és bizonyos funkciók elhagyásával érték el. A Light sorozat tagjait nem lehet majd időzíteni, és nem használhatók virtuális fallal sem. A robotokhoz továbbra is jár a dokkoló és a visionary mapping system névre keresztelt lokalizációs rendszer, aminek hála a robot véletlenszerű mozgás helyett szisztematikusan járja be takarítandó területet.

A Samsung háztartási eszközöket bemutató csarnokának (a szórakoztatóelektronika egy teljesen külön épületben volt) robotporszívós blokkjában a Navibot Light mellett a tavaly bemutatott dokkoló ürítő funkcióval is szerelt Navibot S SR8980 volt kiállítva működő és átlátszó burkolattal szerelt változatban is.

Címkék
Hozzászólások