- 2013. szeptember 5., 15:29
Full HD kijelzővel érkezik az Alcatel eddigi legnagyobb kijelzővel szerelt okostelefonja, amely már inkáb phablet.

Full HD kijelzővel érkezik az Alcatel eddigi legnagyobb kijelzővel szerelt okostelefonja, amely már inkáb phablet.

Az Alcatel is beszállt a nagykijelzős okostelefonok, azaz a phabletek piacára. A vállalat legújabb készüléke a One Touch Hero nem kevesebb, mint 6 col képátlóval rendelkezik, felbontása pedig Full HD, vagyis 1920×1080 pixel. Az Android 4.2-t futtató készülékbe négymagos processzor került, amelynek pontos típusa még nem ismert (Alcatel készülékeknél ez nem ritka), órajele viszont igen: 1,5 GHz. Az alkalmazások futtatásához 2 GB operatív memória áll rendelkezésre, míg az adataink tárolásához 8 vagy 16 GB belső flash tárat kapunk, amelyet természetesen microSDHC memóriakártyával tovább bővíthetünk.

A telefonra 13 Mpixeles hátlapi és 2 Mpixeles előlapi autofókuszos kamera került, a hátlapi kamera a fotók mellett akár Full HD felbontású videók készítését is lehetővé teszi.

A 4G képes phablet további érdekessége, hogy opcionálisan E-ink kijelzős tokot is vásárolhatunk hozzá, amely a viszonylag nagy fogyasztású fő kijelzőt válthatja le, ha éppen e-bookot szeretnénk olvasni – nem utolsó sorban ez ilyenkor ráadásul nemcsak az akkumulátort, hanem a szemünket is kíméli.

Az Alcatel One Touch Hero októbertől lesz kapható.

Címkék
Ez is érdekelhet
2021. augusztus 9., 08:00
2021. január 29., 09:05
2020. október 15., 12:00
Hozzászólások