- 2013. szeptember 8., 15:45
A digitális mellett modulárisan cserélhető analóg hangrendszerrel jelent meg a népszerű médialejátszó legújabb vált

A digitális mellett modulárisan cserélhető analóg hangrendszerrel jelent meg a népszerű médialejátszó legújabb változata.

A Popcorn Hour A-410 PRO hátlapján a digitális hangkimenetek mellett az analóg audio csatlakozók is megtalálhatók, ráadásul a kimeneteket tartalmazó modul egy mozdulattal kiemelhető, és cserélhető. A cég tervei szerint ebbe a portba többféle egységet is készül majd, így lehetőség lesz a fejlesztésre, bővítésre. A digitális és az analóg hangrendszerek teljesen külön tápegységről üzemelnek, minimálisra csökkentve a zavar lehetőségét.Hogy legyen is mit hallgatni a profi szintre emelt hangrendszeren, a Popcorn Hour A-410 Pro immár a Super Audio CD lemezeken használt DSD kódolást is kezeli, így az A-410-ben lévő HDD-n vagy hálózati meghajtón tárolt zenék lejátszásának sincs akadálya. A hifiegység méretű házba egy belső, illetve egy kivehető kerettel egy külső diszk tehető. Ez utóbbi helyére akár CD, DVD vagy Blu-ray meghajtó is szerelhető, a Blu-ray lemezek lejátszására ugyanakkor a megfelelő licenc hiányában nincs lehetőség.

A médialejátszó természetesen minden elvárható és elterjedt formátummal elboldogul és a filmgyűjteményhez az internetről összegyűjti a kiegészítő információkat is. A megfelelő alkalmazással táblagépünk kiegészítő képernyővé alakítható, amin nem csak a tartalom áttekintése és kiválasztása válik sokkal egyszerűbbé, hanem megoldhatóvá válik az is, hogy a Popcornt a tévé bekapcsolása nélkül használjuk zenelejátszásra.


A Popcorn Hour legújabb verziója idén ősszel jelenik meg a boltokban, de gyűjteni már most is nyugodtan lehet rá, mert ára 1000 euró körül várható.

Ez is érdekelhet
2023. december 6., 18:00
2021. augusztus 9., 08:00
2020. november 25., 16:00