- 2014. szeptember 5., 07:47
A G sorozat legújabb tagja minden szempontból megugorja az elvárható szintet. És még túlságosan drága sem lesz.

A G sorozat legújabb tagja minden szempontból megugorja az elvárható szintet. És még túlságosan drága sem lesz.

A kínai gyártó legújabb telefonja, az Ascend G7 sok szempontból különleges. Készülékháza például nanofröccsöntési technológiával (NMT) készül, fémből van és illesztések nélküli (unibody) – szépen megmunkált darab.

A telefonba négymagos Qualcomm processzor (1,2 GHz-en működik) kerül, kijelzője pedig 5,5 colos és HD (1280×720 pixel) felbontású – vagyis a vállalat nem a Galaxy Note 4-gyel szeretné egy kategóriában indítani, ez teljesen biztos. A mobil akkumulátora relatív nagy, a 3000 mAh kapacitása közel másfél napra elegendő (sajnos ez még mindig nem kettő) – viszont Ultra energiatakarékos módban az utolsó 10 százalékkal a kütyü még 24 óráig üzemképes. LTE csatlakozása legfeljebb 150 Mbps sebességet biztosít. Az Ascend G7 hátlapi kamerája 13 MP (már a középkategóriában is terjed ez a részletesség), míg előre 5 MP-es modul került. A kamerák dedikált exponáló gombot nem kaptak, viszont a lehalkító gomb kétszeri megnyomásával is elsüthetők. A telefon az Emotion UI 3.0-t futtatja.

A boltokba novemberben kerül majd; ha nem szolgáltatótól vesszük, akkor 299 eurós ajánlott árra lehet számítani, ami egészen jónak tűnik.

Címkék
Hozzászólások