- 2014. szeptember 7., 12:35
Megnéztük, milyen hangszórókat kínál a Philips azoknak, akik a lakáson kívül szeretnének zenét hallgatni.

Elsétáltunk a Philips standjára, hogy megnézzük, milyen audioeszközöket kínálnak a kültéri felhasználóknak.

Hát a választék az óriás, a spektrum egyik végén például ott vannak az apró, akár táskára díszként is felfűzhető kis Bluetooth adapteres hangszórók, amelyek saját akkumulátorukkal pár órát tudnak üzemelni, és igazából arra szolgálnak, hogy iskola után a parkban biztosítsák a zenét.

A DOT, BR1X, FL3X, PIX3L és hasonló fantázianevű készülékek strapabíróak, korlátozottan a vizet is bírják, és például a FL3X szét is húzható, ha több mélyhangot szeretnénk kicsikarni belőle.

A spektrum másik végén pedig az NTRX500 tanyázik, ami ugyan nem újdonság, de azért a kontraszt miatt érdemes vetni rá egy pillantást. Az álló, leginkább egy kisméretű koncerthangfalra emlékeztető készülékben egy 650 wattos erősítő, Bluetooth adapter és CD lejátszó található, illetve egy csomó LED is, ami a megfelelő diszkófényeket biztosítja. További műsorforrásként szóba jöhet két USB port, két mikrofon és persze pár vonalszintű bemenet, mindezek között pedig keverőpulttal váltogathatunk. A kerti bulik DJ-inek készülő berendezés ajánlott ára 600 euró.

Címkék
Ez is érdekelhet
2023. december 6., 18:00
2021. augusztus 9., 08:00