- 2014. szeptember 8., 12:41
A Rollei pár hete hozta forgalomba a mániákus szelfizőknek szánt kellékét, egy kézben tartható állványt.

A Rollei pár hete hozta forgalomba a mániákus szelfizőknek szánt kellékét, egy kézben tartható állványt.

Ha rövid a kezed, toldd meg egy Rolleijel, mondhatnánk. Az elsősorban fényképezőgépekhez készült kiegészítőiről ismert gyártó pár hete forgalomba hozta a szelfizők álmát, egy teleszkópos okostelefon tartót, amely segítségével minden eddiginél jobb szelfik készíthetők. Vagy legalábbis jobb beállításúak, a gyártó a hozott anyagért nyilván nem vállal felelősséget.

A Selfie Stick végén lévő tartó bármilyen okostelefont meg tud tartani, az állítható karok elég szélesek ahhoz, hogy akár egy 5,5 colos mobilt és átfogjanak. A nyél részen néhány gombot is találunk, ezekkel lehet a fényképezőt kezelni (az nem elég, hogy messzire tudjuk tartani a telefont, exponálni is tudni kell). A kapcsolat az állvány és a telefon között Bluetooth alapú, így a kütyü természetesen minden olyan készüléket támogat, amelyen iOS vagy Android fut.


Arra azért kíváncsiak vagyunk, hogy ezek a szerkentyűk mennyire terjednek majd el, a szelfi egyik lényege ugyanis pont az, hogy gyorsan és kényelmesen lövünk egy fotót magunkról valami „cool” helyen. Ha viszont már az állványt is cipeljük, akkor a kényelemnek lőttek. A tartó egyébként nem lett túl drága: mindössze 50 euróba kerül, ami a minőséget is figyelembe véve egyáltalán nem sok.

Címkék
Hozzászólások