- 2015. szeptember 2., 16:17
Régóta vártuk, de most végre teljes valójában bemutatkozott az Acer új Predator termékvonala, a táblagéppel együtt.

Az Acer még a tavaszi New York-i rendezvényen jelezte, hogy ezentúl komolyabb erőforrásokat fog koncentrálni a játékosokra, és ezzel párhuzamosan alaposan ki is bővíti a Predator termékvonalat. Ott és akkor az új termékek közül még inkább csak előzeteseket láttunk, most viszont itt vannak a végleges eszközök.

Ezek közül PC és a monitor most nem annyira érdekes, hiszen az előbbi dizájnját már láttuk, az utóbbiról pedig New Yorkban szinte mindent elmondtak, a noteszgépeket azonban most láthatjuk végleges formájukban először.


A két masina a Predator 15 és Predator 17 névre hallgat, talán nem nehéz kitalálni, hogy a számok itt a kijelző méretére utalnak. Belül Skylake processzorokat találunk (Core i7-6700HQ), a maximális kiépítésben 32 GB memóriával, GTX980 GPU-val és 512 GB SSD-vel. Érdekes módon a kisebbik kapja a jobb kijelzőt, ott ugyanis a 4K felbontás is választható, míg a 17,3 colos nagy modellnél csak a Full HD érhető el. A gépek novemberben érkeznek meg az európai boltokba, az árak pedig 1600 illetve 1800 eurótól indulnak.


Még a notebookoknál is kevesebbet tudtunk meg tavasszal a Predator táblagépről, amely szintén bemutatkozott most: a végső név Predator 8 GT-810 lett. A dizájn kicsit javult, a hardverről pedig már tudjuk, hogy Intel Atom x7 processzor van benne, 32 GB háttértár és egy 8 colos, 1920×1200 pixeles LCD panel társaságában. A készülék októberben érkezik meg az európai boltokba, ára 350 euró lesz.

A végére azért tartogatott még egy meglepetést az Acer: a Predator 6 nevű, igen, 6 colos kijelzőt használó phabletet, amely gyakorlatilag a tablet összenyomott mása, MediaTek Helio X20-szal, 4 GB RAM-mal, dupla vibramotorral a haptic feedbackhez és Android 5.1-gyel. Ez a készülék egyelőre még nem szerepel a hivatalos termékek között, így ára és megjelenési ideje sem ismert.

Hozzászólások