- 2015. szeptember 8., 16:53
Wi-Fi-vel okosodott a Samsung legjobb robotporszívója a PowerBot szériában.

Robotok terén a Samsung a tavaly bemutatott, és azóta idehaza is kapható VR9000H Wi-Fi képes változatát a PowerBot VR9200J-t hozta Berlinbe. A takarítási technológia meghagyása mellett a könnyebb kezelhetőségre és a távoli elérésre helyeződött a hangsúly.

A robothoz mobiltelefonnal vagy tablettel csatlakozhatunk a vezeték nélküli kapcsolaton használatával, és ezzel lehetőség nyílik a készülék távvezérelt irányítására. Ennél talán persze fontosabb, hogy a robot beállítása a mobiltelefonon keresztül egyszerűbbé és kényelmesebbé is válik. Mivel a Samsung VR9200J az otthoni hálózatra csatlakozik, akár akkor is elérhetjük és elindíthatjuk, ha épp nem vagyunk otthon.

Az új robotporszívó kiválóan illeszkedik a Samsung új koncepciójába, amelynek célja az, hogy 2020-ra a vállalat minden terméke okos, interneten keresztül elérhető és vezérelhető legyen, valamint hogy a háztartási gépek kommunikálni is tudjanak egymással: a nem túl távoli jövőben a porszívót például nem kell majd fix időpontokra időzíteni, el fog tudni indulni magától akkor, amikor éppen senki sincsen a lakásban.

Címkék