- 2016. szeptember 1., 17:09
Az Acernek bejöttek a 2-az-1-ben és átalakítható masinák: a Spin sorozat az utóbbi kategóriába érkezik.

A Swift és a Spin sorozat gyakorlatilag édestestvérek, azzal a különbséggel, hogy az utóbbiak 360 fokban körbeforgatható zsanérokat kaptak. Ettől eltekintve azonban elég hasonló masinákról van szó, annyira, hogy számozásuk is egyezik: Spin 1, 3, 5 és 7, igaz, a specifikációk már nem ennyire egyformák.

A Spin 1 gyakorlatilag az iskolába járók gépe lehet, amelyet kiegészítőként vásárolnak az otthoni PC mellé: kedvező ár, hosszú üzemidő, műanyag ház, 11,6 vagy 13,3 colos FHD kijelzők, Pentium vagy Celeron processzorok jellemzik, létezik hozzá aktív toll is, az ára pedig 299 euró körül alakulhat, mikor novemberben megjelenik a régióban.A Spin 3 a nagyobb testvér, mégpedig szó szerint, hiszen 15,6 colos kijelzője van HD vagy FHD felbontással, hatodik generációs Core i processzorok közül választhatunk, a RAM pedig 12 GB-ig bővíthető. A nagy házba bőven fér tárhely is, ugyanis SSD+HDD kombóval szerelhető fel, a billentyűzetnek pedig háttérvilágítása is van.


A Spin 5 13,3 colos, opcionálisan tollal, hetedik generációs Core CPU-kkal és felül már fém burkolattal. Az üzemidő 10 óra is lehet, a háttértár szerepét pedig egy SSD tölti be.

A csúcsmodell Spin 7 legimpozánsabb tulajdonsága, hogy mindössze 11 mm vastag és 1,2 kg tömegű. 14 colos kijelzőjének vékony a kávája, így az egész gép alapterülete inkább egy 13 colos noteszgépét idézi, belül pedig hetedik generációs Core i7 CPU, 8 GB RAM, 256 GB-os SSD jellemzi, két USB-C portja van.A Spin 3 és 5 szeptemberben, a 7 pedig októberben érkezik a régióba, áraik pedig sorrendben 599, 599 és 1299 euró lesznek.

Címkék
Hozzászólások