- 2016. szeptember 1., 17:56
Egészen durva noteszgéppel bővül az Acer Predator kínálata: a 21X-ben a 21 colos kijelző csak az egyik érdekesség.

Nem egyszerű dolog hordozható gépként tekinteni a 21X-re, hiszen nemcsak vastag és nehéz, de 21 colos kijelzője miatt inkább csak egy bőrönd aljában fér el kényelmesen. Igazi képességeit természetesen egy asztalon, a hálózatba dugva tudja megcsillogtatni: a 21 colos, 2560×1080 pixeles felbontású panel legnagyobb érdekessége, hogy hajlított, ami a noteszgépek kategóriájában az első ilyen megoldás a piacon.

A gépben természetesen hardverből is a legdurvábbak találhatóak, Kaby Lake Core i7-ekkel, GeForce GTX 1080 kártyákkal (SLI-ben), G-Synckel, mélynyomóval és mechanikus billentyűzettel. A különleges megoldású hűtőrendszerben öt ventilátor dolgozik (ebből 3-ban fém lapátokkal). A dizájn része egyébként a billentyűzet felett egy átlátszó rész, amelyen keresztül az egyik ventilátor működése is figyelemmel követhető. Jópofa extra, hogy a klaviatúra numerikus része külön kivehető és megfordítható, amivel egy nagyobb méretű precíziós tapipadot kapunk.


Extraként a gépbe a Tobiitól származó szemkövető hardver is került, ami egy csomó érdekes funkciót nyújt: például ha érzékeli, hogy elkezdünk „kinézni” a monitor biztosította látómezőből, akkor utánafordul, illetve képes dinamikusan állítani a gammát is, attól függően, hogy a kép mely pontjára nézünk, azt utánozva, ahogy pupillánk is tágul vagy szűkül a fényviszonyoknak megfelelően.

Címkék
Hozzászólások