- 2016. szeptember 4., 16:00
A Samsonite hamaroan egy olyan táskát dob piacra, ami a telefonok kényelmes töltését teszi lehetővé.

A Samsonite táskáiról eddig túl sokszor még nem írtunk, hiszen a tech világához a gyártónak csak annyiból van köze, hogy notebookokhoz és tabletekhez kiváló minőségű táskákat, tokokat is gyárt. Most viszont egy olyan hátizsák készül a vállalat boszorkánykonyhájában, amelyről mindenképpen érdemes megemlékezni. A táska ugyanis a telefonok vezeték nélküli töltését teszi lehetővé, mégpedig igen ötletes módon.

Az első zsebet és a fő rekeszt elválasztó fal mindkét oldalára egy-egy zseb került, kívülre a telefont, belülre pedig a táskához mellékelt, vezeték nélküli töltésre is alkalmas akkumulátort kell behelyezni. A töltőt és a telefont is tépőzáras pánt tartja a helyén, hogy a köztük lévő távolság a töltéshez szükséges legnagyobb megengedhető távolságon belül maradjon. Egyelőre sem a táska sem az akku dizájnja nem végleges, az viszont fontos, hogy a kereskedelmi forgalomba kerülő modell mindkét vezeték nélküli töltési szabványt (A4WP/PMA és Qi) támogatni fogja. Kapacitása 6000 mAh lesz, amivel egy telefont kb. kétszer lehet teljesen feltölteni. Extraként egy USB port is kerül a töltőre, hogy a táskában lévő tabletbe is tudjunk életet lehelni.


A táska további érdekessége, hogy a fő rekeszben a töltő mindkét oldalán tépőzáras fülpárokat találunk, amivel a vezetékeket és fülhallgató zsinórokat tudjuk rendezetten tartani. A tervek szerint a táska valamikor a következő év elején fog megjelenni, ára 149 euró körül várható.

Ez is érdekelhet
2023. november 3., 08:00
2021. január 29., 09:05
2020. június 5., 17:00
2020. június 8., 10:00