- 2010. február 16., 10:59
A marketingesen nem lódítottak, a Wave rettenetesen gyors.

A marketingesen nem lódítottak, a Wave rettenetesen gyors. Emellett az is látszik, hogy a Samsung kijelzőben otthon van a 800×480 pixeles AMOLED kijelzőn a színek nagyon jók és a videok is jól mutatnak.

MWC 2010

Azonban az is jól látszik, hogy egyelőre a Wave még tesztfázisban van, mert a szoftver finoman szólva is bétás. Az érintőképernyő nem elég érzékeny, a multitouch egyelőre egyáltalán nem működik rajta, néhány menüpont pedig a semmibe vezet. Emellett az az igazság, hogy a TouchWiz 3.0 nem sikerült ugyan rosszul, de jól sem, már ha azt nézzük, hogy mennyi új funkció került bele a 2.0-s felület óta. Apróbb változtatások vannak persze, de forradalmi újdonság nem nagyon. Ettől még persze lehetne a telefon nagyon jó, sőt, a végleges verzió valószínűleg az is lesz, de ezt az MWC-n már nem fogjuk megtudni.

A Wave egyik jövőbeli feladata a bada platform népszerűségének megalapozása lesz. Az alábbi videón egy, a bada használatával készített alkalmazást láthatunk, amivel láthatjuk, hogy ismerőseink merre vannak, kapcsolatba lépthetünk velük és útvonalat is tervezhetünk hozzájuk. Az alkalmazás természetesen kezeli a fontosabb közösségi oldalakat is.

Méret- és kezelés tekintetében egyébként a készülék rendben van - és a multitouch is hibátlanul működik rajta.

MWC 2010
MWC 2010

Címkék
Hozzászólások