- 2011. február 16., 14:34
A Blade-del nagy sikert aratott ZTE nem hagyta ki az idei MWC-t sem, és rengeteg készüléket állított ki.

A Blade-del nagy sikert aratott ZTE természetesen nem hagyta ki az idei MWC-t sem, és rengeteg készüléket állított ki. Ezek egy része újdonság, más része pedig még csak prototípusnak mondható – ide tartoznak például a tabletek, amelyek hol működnek, hol nem.

Természetesen kint van a Blade is, ráadásul többféle verzióban – a legérdekesebb ezek közül sárga-fekete színösszeállításban pompázó modellje egy ütés- és vízálló változatnak. Hogy ebből lesz-e végleges modell, azt a standon nem tudták megmondani.


A Blade felett helyezkedik el az új csúcsmodell, a Skate, ami a csúcskategóriás divatnak megfelelően 4,3”-os WVGA kijelzővel rendelkezik és Android 2.3 fut rajta. Dizájnja és kivitele is nagyon hasonlít a Blade-re, ami egyáltalán nem rossz, feltéve, hogy az ára sem száll el az egekbe. Egyetlen problémánk vele, hogy hiába csúcsmodell, processzora nem igazán gyors: 800 MHz-es.


A következő készülék a ZTE Libra, ami egy középkategóriás készülék 3,5”-os kijelzővel, 3 MPixeles fényképezőgéppel és Froyoval – gyakorlatilag olyan, mint a Blade. Ennek billentyűzettel kiegészített, üzletibb változata az Amigo névre hallgató készülék.


Az U900-as telefon kifejezetten a kínai piacra készült, és ugyan Android alapú, ez egy speciális, kifejezetten a belső piacra készült változat.

Címkék