- 2012. március 1., 11:41
Dizájnból egyes, teljesítményből viszont ötös a ZTE négymagos táblagépe – amely egyelőre csak prototípus.

Dizájnból egyes, teljesítményből viszont ötös a ZTE négymagos táblagépe – amely egyelőre csak prototípus.

A mobilok között igen jól teljesített a ZTE négymagos csodája, az Era, azonban a táblagépek között nem igazán számítható jó értékelésre a PF100. Az első problémánk rögtön a tablet anyagválasztásával és az összeszerelés minőségével volt; bár a ZTE többször is megmutatta már, hogy össze tudja rakni jól a dolgokat, a PF100 esetében a műanyagok között több helyen is nagy volt a hézag (és akkor még finoman fogalmaztunk), a fekete borításról még a szomszéd standon is látni lehetett, hogy miből készült, vékonyságnak és szép vonalvezetésnek pedig nyomát sem találtuk.


A teljesítménnyel ugyanakkor minden rendben volt – bár egy 1,5 Ghz-en futó Tegra 3-mal szerelt géptől más nem is várunk volna. A menük, az animációk és a programok indítása a 10 colos, 1280×800-as kijelzőn egyaránt villámgyors volt. Természetesen a gépen az Android 4.0 futott, azon pedig nem lepődtünk meg, hogy a ZTE ezen a kütyün sem babrált sokat a felhasználói interfésszel, gyakorlatilag a stock Android köszönt vissza a PF100-nál is.

A további specifikációk hivatalosan még nem véglegesek, de nem látjuk okát annak, hogy a ZTE miért változtatna: 28,8/5,76 Mbps-os HSPA+ modem, 5 Mpixeles, autofókuszos kamera, 2 Mpixeles előlapi kamera, 1 Gbájt RAM, 16 Gbájt flash, aGPS, Bluetooth, WiFi és HDMI is szerepel a készülék leírásában. Megjelenési dátummal és várható árral a ZTE nem szolgált.

Címkék