- 2013. február 27., 13:43
Három új Liquid mobiltelefont mutatott be az Acer Barcelonában – és mindháromban van valami érdekes.

Három új Liquid mobiltelefont mutatott be az Acer Barcelonában – és mindháromban van valami érdekes.

Az egyes kiállítások között alig szoktunk hallani az Acer telefonjairól, ennek ellenére a cég nem hagyott fel a gyártással, legfeljebb itthon nem forgalmazza nagyobb mennyiségben a Liquid mobilokat. Egyelőre ebben nem is várható változás, mert a most bemutatott E1 és Z2 is csak Franciaországban, Belgiumban, Hollandiában, Oroszországban, az olaszoknál, az Egyesült Királyságban és Ukrajnában kerül hivatalosan a boltokba, nálunk nem.

A három mobil közül a dupla SIM-es E1 a legkomolyabb, ennek 4,5”-os kijelzője, kétmagos 1 GHz-es processzora és Android 4.1.1 operációs rendszere van. A hátoldalon egy 5 Mpixeles fényképezőgépet találunk, a kijelző pedig qHD felbontású – érezhető, hogy ez a készülék sem a csúcskategóriába készült. Az érdekesség itt az alul és felül elhelyezett két hangszóró, amikkel az E1 hordozható médialejátszóként is megállja a helyét.

Nem sokkal kisebb az E1-nél a C1, amiben az a pkülönleges, hogy Intel processzor található benne, mégpedig az Atom Z2420 – kár, hogy az Intel azóta már bejelentette a következő generációs Clovertrail+ SoC-t is. A C1 szintén qHD felbontású képernyővel rendelkezik, de ez valamivel kisebb képátlójú (4,3”-os), a képe tehát kevésbé pixeles. A hátoldalon itt 8 Mpixeles kamerát találunk.

A hármas legkisebb tagja a Liquid Z2, ami már a belépőszintet jelenti, 3,5”-os, HVGA felbontású kijelzőjével és 1 GHz-es MSM7227A processzorával. Ebből is létezik dupla SIM-es változat, a mobil piactól függően 3 illetve 5 Mpixeles kamerával is kapható lesz.

Címkék
Ez is érdekelhet
2020. február 10., 08:00
2020. február 17., 08:00
2020. február 13., 13:00
Hozzászólások