- 2014. február 24., 08:49
Az eszköz egyszerre fitneszkellék és Bluetooth füles, amely ráadásul azt is tudja, mikor kell ébreszteni.

Az eszköz egyszerre fitneszkellék és Bluetooth füles, amely ráadásul azt is tudja, mikor kell ébreszteni.

Érkezésünk után lényegében már minden fontos információt megtudtunk a Huawei okoskarkötőjéről, amely Bluetooth fülesként is képes funkcionálni, kivéve a nevét – a hivatalos bejelentésen viszont végre kiderült, hogy az eszközt TalkBand B1-nek keresztelte el a gyártó. A kütyün 1,4 colos OLED kijelző található, akkumulátora pedig 90 mAh-s , amely teljesen feltöltve majdnem egy hétig képes biztosítani az eszköz működését.

A karkötő az idő kijelzése mellett képes a lépéseket számlálni, a hozzá kapcsolódó alkalmazás pedig ebből megállapítja, hogy mekkora távolságot tettünk meg és mennyi kalóriát égettünk el. A készülék hasznos funkciója, hogy az alvási ciklusokat is tudja figyelni, így a telefon a számunkra optimális időben ébreszthet fel, hogy kelés után kipihentebbnek érezzük magunkat. A karkötő és a telefon természetesen Bluetooth kapcsolat segítségével kommunikálnak, az eszközök párosítását pedig NFC is segíti.

A Huawei Ázsiában már a következő hónapban piacra dobja a terméket, az európai megjelenésre azonban még várni kell, a tervek szerint ez csak valamikor a Q2 során lesz esedékes, 100 eurós áron.

Címkék
Ez is érdekelhet
2023. november 3., 08:00
2021. augusztus 9., 08:00
2021. január 29., 09:05