- 2015. március 3., 11:17
Az Acer Liquid Jade Z telefonjában a képminőség van a középpontban: a kijelzőt és a kamerát illetően egyaránt.

Az Acer Liquid Jade Z egy, a kor igényeinek megfelelő, stílusos telefon. Négymagos, 64 bites Mediatek processzor dolgozik benne, 7,9 mm vastag, természetesen 4G LTE kompatibilis, a figyelmet magára a megjelenésén kívül a fényképezés és képvisszaadás módjával próbálja meg felhívni.

Az IPS kijelző Full HD felbontású, amelynek tükröződését a Gorilla Glass 3 üveggel és a Zero Air Gap technológia alkalmazásával csökkentették minimális szintre. A speciális olvasó móddal szemkímélő módon jeleníti meg a szövegeket, így akár eBook-olvasó helyett is használhatjuk.


Az előlapi kamerája 5 megapixeles, fényértéke F2.2, a szelfik készítésekor az akár erős háttérfényt is kompenzálja. A hátlapi kamerája 13 megapixeles, az optika F1.8-as, ez 20%-kal több fényt enged a szenzorra, tehát valamivel alacsonyabb képzajt kapunk, ha sötét helyen fotózunk vaku nélkül. A telefon különlegessége, hogy a kamerája hanggal is vezérelhető, ezért a csoportképek készítése egyszerű, és nem marad le senki róla. Az egykezes használatra optimalizált rendszere a PC-vel összekapcsolható, az AcerEXTEND segítségével a számítógépről kezelhető a telefon. Az AcerNAV TomTom térképes navigációja, amely a TripAdvisor POI-jait is tartalmazza, offline módban használható a Liquid Jade Z-n.

Címkék
Ez is érdekelhet
2023. november 3., 08:00
2021. január 29., 09:05
2020. október 15., 12:00