- 2016. február 25., 17:20
Az LG legfontosabb MWC-s bejelentése a G5 volt, de a csúcsmobil mellett más kütyük is bemutatkoztak.

Az LG Sytlus 2-ről igazából már a kiállítás előtt pár nappal lehullott a lepel, a kütyü egy 5,7 colos kijelzővel szerelt Note 5 ellenfél, amelyhez a kategóriájához és nevéhez méltó módon egy „toll” is jár. Ez, csakúgy mint a Note szériás Samsungok esetében, a jegyzetelés hatékonyságát hivatott növelni. Hogy képességeit minél jobban ki tudjuk aknázni a mobilra felkerült a Memo jegyzetelő tollra optimalizált verziója is.

Az LG Stylus 2 a produktivitás tekintetében versenytársa a Note 5-nek, viszont más árkategóriába érkezik majd, hiszen az 5,7 colos, de csak HD felbontású IPS kijelző alatt Snapdragon 410-es rendszerchip dolgozik, 1,5 GB RAM-mal. Tehát messze nem csúcskategóriás a vas. Nem rossz, félreértés ne essék, de a tervezéskor a cél sokkal inkább a kedvező árszint elérése volt, nem pedig a hatalmas számítási kapacitás nyújtása. Az akku 3000 mAh-s lesz, ami szinte biztosan azt jelenti, hogy egynapos készenléti időre kell számítanunk: CPU ugyan nem túl izmos, a kijelző viszont mérete miatt így is nagyon sokat fog fogyasztani.

A mobilba 13 MP-es hátsó és 8 MP-es első kamera kerül, extraként pedig egy olyan tokot is lehet majd hozzá vásárolni, amelyen egy ablak segítéségével a legfontosabb üzeneteket mindig, a tok kinyitása nélkül is lehet majd látni. Hogy a forgalmazás mikor indulhat, és a telefon mennyibe fog kerülni, azt viszont nem sikerült megtudnunk.


Címkék
Ez is érdekelhet
2021. augusztus 9., 08:00
2021. január 29., 09:05
2020. október 15., 12:00
Hozzászólások