- 2019. augusztus 5., 08:00
Vásárold meg most jogtiszta programjaidat, jelentős kedvezménnyel!
Hirdetés

Ha te is arra vártál, hogy nyáron az árak kicsit összemenjenek, akkor van egy jó hírünk: a GoodOffer24 éppen most indította el Évközi Szuper Akcióját, amelynek keretén belül a Microsoft szoftvereket 25% kedvezménnyel tudod megvásárolni, a kínálatban – FRISSEN megjelent – vírusirtókhoz pedig 30 százalékkal csökkentett áron juthatsz hozzá. Az ajánlat korlátozott ideig, mindössze két hétig érvényes: ha szeretnéd frissíteni számítógéped szoftverparkját, akkor most itt a remek lehetőség.

Szuper szoftver ajánlatok – akár 25% kedvezménnyel!

Az alábbi listában kigyűjtöttük a legjobb ajánlatokat; az XMidyear25 kuponkód alkalmazásával pedig a már eleve remek árakból további 25 százalék kedvezményt lehet érvényesíteni bármely, az áruházban megtalálható szoftverre.

Windows 10 Pro CD-Key (32/64 bit) – 9,62 euró
Microsoft Office 2016 Pro Plus CD-Key (1 gépre) – 23,84 euró
Windows 10 Pro + Office 2016 Pro együtt – 28,49 euró
Windows 10 Home OEM CD-Key (32/64 bit) – 10,04 euró

Az XGo24Office2019 kuponkód alkalmazásával pedig a Microsoft Office 2019 árát 30 százalékkal csökkentheted!

Microsoft Office 2019 Professional Plus CD-Key (1 gépre) – 41,99 euró
Windows 10 Pro + Office 2019 Pro együtt – 45,49 euró

Miért válaszd a GoodOffer24-et?

A GoodOffer24.com dinamikusan növekvő szoftver- és játéklicenc-kínálattal, valamint most már vírusirtó-kínálattal rendelkezik. A cég tízéves tapasztalattal, a felhasználók részéről rengeteg pozitív visszajelzéssel rendelkezik, és folyamatosan versenyképes árakat kínál.

Gyors fizetés, gyors vásárlás

A vásárlás folyamata a GoodOffer24.com weboldalon gyors és egyszerű. A rendelés leadását majd a fizetést követően a megvásárolt termékkulcsok pillanatok alatt megérkeznek az e-mail postafiókba. Az esetlegesen felmerülő kérdésekre a vevőszolgálat mindig igyekszik a lehető leghamarabb megoldást találni.

Most pedig röviden bemutatjuk a vásárlás folyamatát az XMidyear25 kód felhasználásával. A példa kedvéért vásároljunk Windows 10 Pro termékkulcsot!

Először is válaszd ki a terméket, és tedd a bevásárló kocsiba.

Most nyisd meg a bevásárló kocsi tartalmát, és kattints az Apply Coupon gombra a kuponkód megadásához. A kód beírását követően a kedvezmény automatikusan levonásra kerül.

Ha ezzel megvagy, fizetni a Proceed to Checkout gombra kattintva tudsz. Fizetéshez bankkártyát vagy PayPal-fiókot is használhatsz. Biztonságossága miatt érdemes ez utóbbit választani.

Ennyire egyszerű!

Mielőtt vásárolnál, ne felejtsd el letölteni azt a szoftvert, amelyhez a termékkulcsot szeretnéd megvenni!
Microsoft Windows 10 Professional: [Letöltés]
Microsoft Office 2016 Professional Plus: [Letöltés]
Microsoft Office 2019 Professional Plus: [Letöltés]

Hasznos linkek
További információk: www.GoodOffer24.com
Vevőszolgálat: info@goodoffer24.com

(x)