- 2010. január 27., 14:12
Az újdonság tudásban a mostani csúcsmodell, a C-200-as valamint a CES-en bemutatott Popbox közé illeszkedik.
Hirdetés


some text

A C-200-as jelenleg a Syabas legjobb médialejátszója, mindent tud, amit csak elvárhatunk egy médialejátszótól, s emellett akár még Blu-ray meghajtók fogadására is alkalmas a készülékházon belül. Az A-200 elsősorban azok számára készült, akiknek az optikai meghajtóra nincs szükségük, kompakt készülékre vágynak viszont HDD-t azért szeretnének a készülékházba beépíteni – ez utóbbira ugyanis a CES-en bejelentett Popbox nem ad lehetőséget.

Az A-200 a dekódoló hardvert tekintve azonos a C-200-zal, eltérés a vezérlőszoftverben van, amelynek „köszönhetően” a gyári DVD és Blu-ray lemezek támogatása hiányzik és HDD-re rippelt Blu-ray lemezek menüjét is csak korlátozottan használhatjuk. Az egyéb képességek viszont azonosak a C-200 és az A-200 esetében, így például a lejátszó valamennyi elterjedt médiaformátumot kezeli (beleértve a H.264 kódolású mkv-kat is, amelyeket hivatalosan a 4.1-es profilig támogat), és van benne torrentkliens is. A lejátszó hátlapjára egy sor csatlakozó került, ezek közül a legfontosabb a HDMI kimenet és az optikai audio kimenet, valamint az Ethernet csatoló és az n-es WiFi; az A-200-ba ugyans az App Center is bekerült, amely gadget alapon egy sor interneten elérhető tartalomhoz nyújt hozzáférést.

A Popcorn Hour A-200 HDD nélkül 180 dollárba, azaz nagyjából 35 ezer forintba kerül – forgalmazása már megkezdődött, várhatóan a termék hamarosan Magyarországra is megérkezik.

Címkék

Ezek is érdekelhetnek

2013. szeptember 10., 11:00
2009. november 2., 08:00
Hozzászólások