- 2010. június 17., 13:05
A UPC 38-ról 44-re emelte a digitális alapcsomagban elérhető adók számát, a Videotárba pedig TV2 műsorok...
Hirdetés

A UPC bővítette digitális alapcsomagjának tartalmát, a korábbi 38 helyett most már 44 csatorna műsorát nézhetik a csomagra előfizetők. A hat új adó közül a TV6 és a Sport M a UPC kínálatában is új, míg a TV Deko, a TV Paprika, az MGM és a Minimax a középső, Silver fantázianevű csomagból „került át” a kínálatba. Elméletben eggyel nőtt a Gold csomagban elérhető HD adók száma is, ám gyanítható, hogy főleg rövid távon, az ATV HD nagyfelbontású videotartalma a DVB-T platformon elérhető Duna TV HD tartalmával „vetekszik” majd.

A Videotárba is került újdonság, a filmek és az HBO valamint az RTL Klub egyes műsorai mellett most már a TV2 tartalmak is elérhetők az on-demand rendszeren keresztül. Ahogyan az RTL Klub, úgy a TV2 esetében is a saját gyártású műsorok jelentek meg a kínálatban. Érdekesség ugyanakkor, hogy a Jóban Rosszban sorozatnak nemcsak a már leadott részei tekinthetők meg a Videotárban, hanem a le nem adott részek is (mindig a következő). Ami az árakat illeti, az Aktív és a Megasztár döntői ingyenesek, a többi műsorért pedig 100-200 forintot kér a UPC 24 órás időtartamra – ami alatt bármennyiszer megnézhetjük a kikölcsönzött tartalmakat. A Jóban Rosszban premier előtti részei 400 forintba kerülnek. A UPC az új lehetőségre üzenetben is felhívja a felhasználók figyelmét, amely a TV2-re váltáskor minden esetben megjelenik néhány másodpercre a képernyő jobb felső sarkában.

További apró, de fontos változtatás, hogy az EPG (elektronikus műsorújság) külseje is megváltozott így egyetlen képernyőn a korábbi öt helyett tíz adó műsora látható. Az EPG kezelőfelülete félig áttetszővé is változott, így a háttérben futó műsorról sem fogunk lemaradni. A UPC szerint a szolgáltatás gyorsabb is lett, de szerintünk ez a gyakorlatban nem érezhető.

Címkék
Ez is érdekelhet
2021. január 29., 09:05
2020. június 5., 17:00
2020. március 27., 08:00
2019. november 14., 06:00
Hozzászólások