- 2011. szeptember 21., 09:41
A gyártó Európában dobja első körben piacra a terméket; hazánk kimarad a sorból, mert nincs elég online tartalom.
Hirdetés

Úgy látszik, hogy a Boxee szoftverével szerelt termékekbe gyárilag kódolva lett a hatalmas csúszás: a 2010-es CES-en debütáló D-Link Boxee Box a Tegra 2 teljesítménybeli gondjai miatt végül Intel alapokon, de csak az év második felében jelent meg (tesztünk itt olvasható róla). A mutatványt idén az Iomega TV with Boxee másolta le, nagyon pontosan; a terméket a CES-en már láttuk, megjelenni viszont csak októberben fog. Az érdekes az egészben az, hogy Las Vegasban még arról volt szó, hogy hónapokon belül piacra kerülhet az újdonság – a csúszás okáról ugyanakkor ezúttal nem lehet tudni semmit, így az sem ismert, hogy a hardverrel vagy a szoftverrel voltak gondok, ha egyáltalán.

A jelenlegi ütemterv szerint minden esetre október közepén Németországban, az Egyesült Királyságban, Svédországban, Spanyolországban, Franciaországban, Hollandiában, Belgiumban, Írországban, Svájcban és Portugáliában is megjelenik a kütyü. Az országok kiválasztásánál fontos szempont lehetett a lokális online videotartalom megléte, a Boxee szoftverének (amit egyébként bárki letölthet és ki is próbálhat) ugyanis nagy erőssége, hogy rengeteg online tartalomhoz lehet segítségével hozzáférni.

A szintén Intel alapokon nyugvó Iomega TV with Boxee várható ára egyelőre nem ismert, az viszont biztos, hogy termék kétféle kiépítésben is kapható lesz: merevlemezzel szerelt változatban és „csupaszon” is hozzá lehet majd jutni.

Címkék
Ez is érdekelhet
2017. február 22., 11:00
2016. szeptember 28., 12:00
2016. augusztus 29., 13:00