- 2011. október 25., 11:40
A Tron című film rajongóinak szinte kötelező vétel lehet ez a Tokyoflash által gyártott karóra.

A Kisai Seven névre hallgató óra „számlapja” két koncentrikus, világító körből áll, amelyek az órát és a percek ötös osztását mutatják – az egyes perceket pedig a szíjnak az óratest felöli végén elhelyezett világító csíkokról olvashatjuk le.

Alapállapotban az óra egyébként sötét, ezek a világító elemek csak akkor válnak láthatóvá 10 másodpercre, ha megnyomjuk az oldalán található gombok közül a megfelelőt. Opcionálisan – és a nagyobb feltűnésre vágyunk – alternatív üzemmódokat is beállíthatunk. Ezek közül az egyik, hogy az időt jelző fényeffektek folyamatosan pulzálva láthatóak maradnak. A másik opció, hogy 30 másodperces periódusban világít, illetve nem világít az óra, végül pedig kérhető ugyanez 5 perces szakaszokban.

Az óra cserélhető gombelem helyett akkumulátorral rendelkezik, amelyet USB csatlakozón keresztül tölthetünk fel. A töltés 3 óráig tart és egy töltéssel nagyjából egy hónapig használhatjuk a kütyüt, ami egyébként jelenleg 99 dollárért rendelhető meg – az ára azonban hamarosan 139 dollárra fog nőni, tehát érdemes sietni az online rendeléssel.

Címkék
Hozzászólások