- 2011. december 28., 16:47
A legújabb Galaxy csúcsmodell mellett egy 3D-re kihegyezett Samsung mobil is érkezhet hamarosan.
Hirdetés

A koreai ETNews tudni véli, hogy a dél-koreai Samsung a 2012-es MWC-n leleplezheti a Galaxy S III-at, illetve a Galaxy 3D-t is. Az Galaxy S sorozat harmadik tagjának bemutatása nem volna meglepő, hiszen az első két modell is óriási siker volt, több tízmillió talált belőlük gazdára annak ellenére, hogy áruk igazán borsos volt. A pletykák szerint a Galaxy S III-ban HD Super AMOLED Plus kijelző lesz, operációs rendszernek pedig az Android 4.0-t kapja majd. A telefon lelke az új Samsung Exynos processzor, amelynek akár a négymagos változata is szóba jöhet. Ez válasz lehetne a Samsungtól a HTC új készülékére is.

Ami a 3D-s mobilt illeti, sok információ nincs róla, egyedül a 3D-s kijelző, valamint a dupla kamera ami várható – több információ egyelőre pletykaszinten sem derült ki. Ez a készülék is a HTC ellen, valamint az LG Optimus 3D ellen szállna harcba.

Kíváncsian várjuk, hogy milyen Samsung készülékeket próbálhatunk majd ki Barcelonában az MWC 2012-n, de előtte azért megnézzük azt is, hogy mit visz Las Vegasba a gyártó a hamarosan nyitó CES 2012-re – ahonnan természetesen ismét a helyszínről jelentkezünk majd.

Címkék
Hozzászólások