- 2012. április 25., 14:49
Baleset, lopás és adatvesztés ellen is véd a No Problem fantázianevű garancia.
Hirdetés

A konstrukció pilot jelleggel több európai országban már eddig is elérhető volt notebook mellé, a Toshiba a kedvező fogadtatás miatt döntött úgy, hogy kiterjeszti a szolgáltatást más termékekre is, valamint, hogy a No Problem garanciát több európai országban, köztük Magyarországon is bevezeti. A kiterjesztett garanciát azon felhasználók igényelhetik, akik az akció időtartama alatt (2012. április 16. és 2012. szeptember 30. között) vásárolnak új laptopot, táblagépet vagy notebookot és regisztrálnak a Toshiba weboldalán. Egy felhasználó csak egy fiókot regisztrálhat, de természetesen, amennyiben több Toshiba terméket vásárol, mindegyikre megkapja a No Problem garanciát.

A No Problem garancia ingyenes, és az eszköz meghibásodása mellett védelmet nyújt az alábbi esetekben is:
• a termék meghibásodása bármilyen baleset esetén, például, ha leesik a notebook, ráömlik valami a táblagépre
• ellopott készülék (a megfelelő rendőrségi iratok bemutatása után)
• adatok sérülése: amennyiben a notebook merevlemezén bármilyen okból adatvesztés lép fel (fizikai sérülés, vírustámadás) a Toshiba helyreállítja azokat (feltéve, hogy lehetséges).

Habár a No Problem garancia egyelőre csak korlátozott ideig elérhető, nem kizárt, hogy a Toshiba az akció letelte után is kínálja majd ezt a szolgáltatást – némi felárért cserébe. Ha ez így lesz, az a fogyasztóknak mindenképpen jó hír lehet, mert vélhetően a versenytársak is gyorsan alkalmazkodnak majd ehhez a stratégiához.

Hozzászólások